Skönhetsbutik Online!

//Inlägget är i Samarbete Med Glamazon

Hej! Idag tänker jag skriva och berätta mer om en butik som jag gillar och som jag brukar köpa en hel del smink & annat hos. Sidan jag pratar om är Glamazon och är en skönhetsbutik på nätet där dem har i princip det mesta. det är allt ifrån Smink. hårvård,nagelvård, parfym och även andra kategorier!

Alla varumärken på Glamazon är äkta och i original! Och du hittar välkända och spännande varumärken. leveranstiden är snabb vilket jag gillar, det tar endast mellan 1-3 dagar att få sitt paket. Frakten kostar endast 29 kr men man får gratis frakt om man köper för över 489 kr!

Jag tycker det är bra att det finns det mesta på sidan, för då kan man handla all skönhet samtidigt och få hem det i ett och samma paket =)

Priserna på produkterna är också bra enligt mig, och utbudet är stort! Tänkte visa några av mina favoriter ifrån Glamazon


Som jag sagt tidigare så är detta silverschampo det jag använder från Fudge och det jag är det jag alltid rekommenderar om någon frågar,

Denna är så bra Den är ifrån Revlon, Och luktar riktigt underbart det är en leave-in kur som gör håret medgörligt, mjukt, friskt och välvårdat. och kostar 149 kr!

Nyx Cosmetics Butter lips, Rött läppstift som håller läpparna återfuktade i timmar. Kostar 95 kr! Och färgen på detta läppstift är ju hur snyggt som helst!


Lexington body lotion, Härlig kroppslotion som snabbt går in i huden och ger en skön känsla. Den kostar 235 kr!


Om jag skulle ge Glamazon betyg så skulle jag ge det 5/5 just för dem sakerna jag har skrivit här uppe, Snabb leverans, bra priser & bra utbud ! Det är det viktigaste när jag handlar online. Så in och kika på Glamazon, jag lovar att ni kommer hitta något för just er !Gillar