Skönhetsbutik på nätet

Inlägget är i samarbete med Lovegreenlife

I dagens inlägg så tänkte jag tipsa om en skönhetsbutik online, som har det mesta inom just skönhet, ni som följt mig ett tag och som följer mig på instagram vet ju att jag älskar skönhet. I deras sortiment finns det veganska produkter och så har dem även ekologiska produkter och det bästa av allt är att vid varje köp så skänker dem 5 % till deras välgörenhets program.

Alltid fri frakt hos dem och fria returer :)

Nu tänkte jag visa lite produkter som ni kan fynda hos dem, jag har självklart en rabattkod också som ni kan använda och koden gäller i ETT helt år! Den ger er 20% rabatt på alla produkter! Koden är " SSANDRAAF21"

Något jag fastnade för hos dem var bland annat deras Naglack, det fanns hur många som helst och så fina färger, jag kommer att klicka hem massor fina nu till våren och sommaren :)

Ni kommer till alla deras Naglack HÄR


Dem har även smink också, och jag hittade ett läppstIft som dessutom är veganskt, kolla in färgen nedan, och SÅ snygg förpackning. Ni kommer direkt till Läppstiftet HÄR Dem har även där fler olika färger och ett stort utbud

Som jag skrev ovan så har dem det mesta inom skönhet på sidan, några av deras kategorier som dem har är Ansiktsvård, Kroppsvård, Hårvård, smink, naglar, m.m

Inom rengöring så hittade jag denna och den verkr även det så bra, den är ekologisk och vegansk och hittas HÄR!

Glöm inte gå in och kika, och missa inte min rabattkod, på Lördag så kommer även en tävling ut med produkt ifrån dem :) den kommer ut på instagram så håll utkik där!


Gillar