Skönhetsprodukter!

Hej och God förmiddag på er! Hoppas ni är lika taggade på denna dag som jag är, Solen skiner och det är strålande väder här i Norrköping! Och här kommer ett bra tips till er, till er som älskar skönhet precis lika mycket som jag gör, sidan jag kommer tipsa om idag heter Dermosil . ni har kanske hört talas om den innan? Det hade jag faktiskt gjort, Om inte, så tycker jag ni ska spana in den. Dem har allt inom skönhet, så som Makeup,hudvård , hårvård, kosttillskott och mycket mycket mer.

Fördelar med Dermosil

💎 Fri frakt vid köp över 450 kr!

💎 Stort utbud och mycket att välja på

💎Grymt bra priser!

💎 Många olika betalningssätt

💎 Stilren hemsida ( lätt att hitta det man söker)

Jag har plockat ut några av mina favoriter ifrån sidan, ni hittar dem här nedanför! Vad tycker ni?


Blanda Dermosil Pigmentdroppar i din ansiktskräm och få en makeupbas eller tonande dagkräm som passar just din hy. Priset på denna är 99 kr!

Alltså wow, så fina färger på läppstiften. Verkligen ÄLSKAR färgerna, den röda kostar 89 kr och den beigerosa 85 kr!

Dem hade så himla andra fina färger också på läppstift, men dessa två var mina favoriter, även om dem andra också var hur fina som helst!


Så fina färger på dessa naglack, priserna på dessa varierar så in och kolla på sidan, där har dem även andra naglack också! Men jag gillade verkligen dessa färger! Så fina nu till sommaren!

Alla bilder har jag lånat ifrån deras hemsida, och dessa var som sagt några av mina favoriter ifrån sidan, kan ju inte visa allt jag gillar då skulle detta inlägg vara hur långt som helst. Men tycker ni ska gå in själva och kolla, och jag hoppas ni uppskattade och gillade detta tips! Enligt mig själv så älskar jag sådana här skönhetssidor!

Gillar