Skönhetsvård för män!

//Inlägget är i samarbete med Glamazon

Hej! Idag tänkte jag ta och tipsa om manlig skönhet och hårvård på nätet, jag har gjort några liknande inlägg innan som folk uppskattade då dem tyckte det var bra och kul att jag tipsade om manlig skönhet. Och det förstår jag, det är ett perfekt tips att ge bort i födelsedagspresent eller bara i present =)

På glamazon har dem alltså ett väldigt stort utbud av skönhet och hårvård för både män och kvinnor, men i detta inlägg tänkte jag rikta in mig på vad som finns för män, och det finns lite olika kategorier, bland annat Ansiktsvård, Rakning, Skäggvård, Parfym, och hur många andra kategorier som helst.

Det finns alltså de mesta inom skönhetsvård hos Glamazon, dem har ett stort utbud, så att hitta något är inte så svårt, Priserna tycker jag är riktigt bra och så får man ju Fri frakt om man köper för över 489 kr, annars kostar frakten endast 29 kr.

Och det är enkelt att hitta på sidan, jag tycker att sidan är stilren, och är du ute efter någon speciell produkt kan du alltid söka i butiken och på så sätt få fram det snabbare, Men du kan även kolla in alla varumärken och därifrån hitta just din favorit. Alla varumärken från Glamazon är garanterat äkta och i original.

Hitta dina favoriter till Pojkvännen/vännen/familjemedlemmen på Glamazon där dem som jag skrev ovanför har de mesta inom skönhetsvård!

Har gjort ett collage med bilder och produkter från sidan =)

1. Body Schampo- Uppfriskande duschgel som rengör utan att torka ut huden.

2. Ferrari man Bath and Shower gel - Väldoftande duschgel som rengör och ger en fräsch känsla efter dusch och bad.

3. Aftershave Lotion - Svalkande lotion som återfuktar och lugnar huden efter rakning.


Gillar