Smink favoriter just nu

Inlägget innehåller adlinks och är reklam för Lyko.

Jag tänkte i detta inlägg visa några av mina smink favoriter just nu.

Den första favoriten är denna foundation ifrån Giorgio Armani, jag hade innan jag beställde denna hört så otroligt bra om just denna foundation, jag hade kollat videos på youtube, recensioner och mycket mer. Och jag kan såhär i efterhand bara hålla med om alla positiva recensioner. Den enda nackdelen med denna foundation är att den är lite dyrare, men den håller väldigt länge och man behöver inte alls mycket, så enligt mig är den alltså prisvärd ändå. Den finns i olika nyanser, jag har den i nyansen 5.5 Ni kommer till den direkt om ni klickar HÄR (adlink)


Nästa favorit produkt just nu är denna ögonskuggspalett ifrån märket Revolution. Ni ser ju bara hur snygg förpackningen är, och dessa färger?! WOW jag älskar dem. Jag tycker nyanserna håller väldigt länge. Denna är prisvärd och kostar inte alls mycket innehåller 18 matta, skimrande och marmorpressade glitterögonskuggor, innehåller även en rad neutrala varma färger. Ni hittar den HÄR (adlink)


Den sista favoriten är detta Contour set i Lykos egna märke. Denna är perfekt för mig som är en nybörjare inom Contouring. Den är väldigt prisvärd och kostar endast 119 kr för både paletten och borsten. Den innehåller även spf 15 så att man kan skydda huden från solens skadliga strålar och motverka uppkomsten av pigmentfläckar och linjer. Ni kommer till den HÄR (adlink)


Hoppas ni gillade dessa tips, nästa vecka så kommer det ett inlägg med tre nya favoriter!


Gillar