Söndag - Tips på nedsatta varor.

Hej på er. Är det bara jag eller går helgerna så otroligt fort? Den här helgen har jag inte gjort mer än att njuta av ledigheten, slappa och ta de lugnt, men det är så skönt de också! Önskar dock att helgen var liiiite längre, för imorgon är det tillbaka till jobb igen.

Veckan som gått så har inget speciellt hänt, eller jo jag har haft en videokonsultation och en tid är inbokad, jag ska fixa mitt hår ÄNTLIGEN. Jag har velat ha hårförlägning ett tag nu, men inte hittat rätt. Men nu har jag en tid inbokad och ni kommer att få följa med på hela besöket, ni kommer få före-efter bilder samt videos osv. Så taggad! Detta kommer alltså ske i slutet av Januari!

Just nu så går jag igenom kommande vecka, lyssnar på en podd och tänkte shoppa lite. Jag behöver nya skor men har så svårt att bestämma mig. Så får se vilka de blir. Jag visar nedan lite tips samt lite andra produkter som även dem också är nedsatta.

Jag fick ett DM på instagram där det var en tjej som skrev att hon uppskattade mina tips på nedsatta och billiga produkter, så jag tänker att det får bli 1-2 gånger i veckan där jag tipsar om nedsatta varor!

Dessa skor är så snygga tycker jag, dem är nedsatta till 70 % - KLICKA HÄR (adlink)

Så mysig och skön hoodie, Nedsatt till 70% även den, KLICKA HÄR (adlink)

Fransar, nedsatta med 72 % KLICKA HÄR (adlink)

Snygg och enkel sportbh nedsatt 72 % KLICKA HÄR ( Adlink)

Så snygg klänning nedsatt hela 80 % rabatt. KLICKA HÄR ( Adlink)


Gillar