Städning

Inlägget är i betalt samarbete med Globalstäd

Hej på er! hur har ni det denna söndag? Jag är ledig från jobbet idag, så har haft en hel städ/rensar dag. Har storstädat hela lägenheten, rensat garderober och efter detta inlägg ska jag rensa mitt sminkbord!

Jag älskar verkligen att städa, MEN det är toppen att det finns städ bolag man kan hyra om man vill det, har man mycket att göra och inte hinner med det själv, eller om man hatar att städa och därför inte vill göra det själv. Kan ju även vara så att man ska ha någon fest/tillställning hemma och vill ha det extra fint, att man ska flytta och behöver hjälp med städning eller bara lite extra hjälp i vardagen.

Även om jag älskar att städa, och egentligen allt med städning att göra så finns det en sak som jag hatar, det är att putsa/tvätta fönstren.

Global städ erbjuder fönsterputsning i Helsingborg så till er som bor där och behöver hjälp med det, gå in och läs mer om Fönsterputsning Helsingborg . Nu har dem ju inte bara fönsterputsning utan dem har all möjlig städning, allt ifrån vanlig hemstädning till kontor och flyttstädning.

Det finns ju så många olika städ företag, men jag tycker det är viktigt att kolla upp så man hittar rätt, och man blir 100% nöjd.

Fördelar med Global Service AB

Man har en ansvarsförsäkring , vilket innebär att om någon skada skulle uppstå så är du som kund försäkrad

Dem har även nöjd kund garanti och det betyder att du debiteras när du är 100% nöjd!

Deras personal är utbildad och dem använder sig bara utav miljövänliga och ekologiska produkter!

Är du intresserad och vill läsa mer eller veta hur mycket det skulle kosta att städa just hemma hos dig, så kan du gå in och boka en gratis offert :) super smidigt och bra!

Även annan information om företaget och deras tjänster finner du på hemsidan.

Hoppas ni gillade detta tips, och berätta gärna vad era erfarenheter är kring hemstäd/flyttstäd. Brukar ni använda det? jag själv brukar aldrig använda mig av det, men skulle absolut göra det om jag inte hade tid att städa själv.Gillar