Stilrena Möbler!

Nordiskarum.se

Hej på er! och hoppas ni haft en trevlig helg, min helg har varit underbar, men mer om det senare i ett annat inlägg. I detta inlägg tänkte jag tipsa om snygga och prisvärda möbler, ni som följt mig ett tag vet att jag älskar inredning/möbler! Det är så kul när man hittar nya sidor, och denna sida är helt ny för mig. Och jag har redan hittat så mycket fint!

Och det absolut bästa med denna sida är att det är gratis frakt och gratis returer, DHL kör hem dina varor enkelt smidigt och tryggt!

Något som vi är ute efter till vår lägenhet är ny tv-bänk , vi köpte en ny tv för några månader sedan, och därför måste vi nu hitta den perfekta tv bänken, då den gamla inte längre passar lika bra!

Nu är det bara det svåra kvar, vilken av alla ska man välja? Jag har tagit fram några Tv -bänkar från Nordiskarum som jag och min pojkvän fastnade för!

Kolla in denna stilrena och snygga TV-bänk, jag verkligen älskar den! Så fina detaljer!

Den har även gott om förvaringsutrymmen!

Den heter Yvette tv-bänk om ni vill in och se fler bilder och läsa mer information om just den!

Denna tv bänk är väldigt lik den vi har just nu, men denna är lite annorlunda, gillade även denna, då jag tycker den är väldigt stilren och så älskar jag högglansiga tv bänkar! Denna tv bänk heter " Match tv bänk vit högglans"

Av dessa två så gillar jag faktiskt nummer ett mest, dels för att den är väldigt annorlunda, men sen också för det verkligen var min stil på tv-bänk. Nordiskarum har självklart fler tv-bänkar och andra möbler! Så in och kika, hoppas ni gillade detta tipset, för jag gillar verkligen att tipsa om saker som jag själv älskar.

Nu till min fråga, vilken av dessa två tv-bänkar hade ni valt? :)
Gillar