Svar på frågestund del 1!Till att börja med, tack fina ni för era frågor, detta blir del 1, del 2 & 3 kommer upp i video om några dagar!

@Patriciaklang

Varför började du blogga? Fullkomligt älskar din blogg, du verkar så omtänksam, Kram!

Svar : Alltså såna här kommentarer gööör mig sååå glad!! Tack underbara Patrica, det är din blogg som är riktigt bra <3 Och svaret på din fråga är att jag började blogga för jag har alltid haft ett intresse av att skriva, så jag har haft ett antal olika bloggar, Sen är det kul att kunna kolla tillbaka på det man skrivit, just därför bloggar jag, Kram på dig!

@aannah

Hur länge har du bloggat?

Svar : Jag har bloggat lite till och från, Men jag har bloggat på "ssandras" i lite mer än 2 år nu =)

Vad är det bästa respektive det sämsta med att blogga tycker du?

Svar: Det bästa är helt klart NI, mina fina läsare som kikar in här varje dag, det gör mig så otroligt glad, och era fina kommentarer, det är det absolut bästa, Sen så älskar jag att jag kan tjäna pengar på något jag älskar att göra, Det sämsta är nog när jag inte har någon som helst inspiration, då kan jag bli stressad just för jag vill kunna leverera inlägg!

Har du någon förebild inom bloggvärlden?

Svar : Hmm ja det har jag nog, Jag gillar verkligen Alexandra Nilsson"Kissie"

@Bellawolf

Favorit outfit?

Svar: Så svårt, det beror helt på tillfället, men jag älskar klänningar och jeans shorts, Sen älskar jag också slitna jeans med sneakers och någon snygg topp. Men ska jag välja en favorit outfit så är det en vit klänning jag har, den är såååååå snygg!!!!

@hannalundqviist

Hur fin sandra?!! <3 hur gör du för att verkligen lyckas & få din blogg att" växa"?

Svar : Åh tack gulliga du <3 Jag är alltid mig själv, och skriver och bloggar om det jag vill blogga om, jag gör aldrig inlägg bara för alla andra gör det eller så, Sen tycker jag det är viktigt att bjuda in sina läsare, låta dem vara med liksom, fråga frågor till dem, och ibland låta dem välja vad som ska synas i bloggen osv, Det är ju tack vare läsarna man lyckas så viktigt att uppskatta dem. <3

@Kiajansson

Din bästa life Quote<3?

Svar : " You dont know how strong you are until being strong is the only choice you have" Jag har den texten även intatuerad i nacken, sen så älskar jag " I never lose, Either i win or i learn" det ska jag tatuera in också,Finns många bra, men detta var två av mina favoriter!

@vendelaastrand

Vilka bloggar läser du dagligen?

Svar : Jag brukar läsa väldigt många om jag hinner :) Läser dem flesta som jag följer här på Nouw utöver det så läser jag Helena som bloggar på blogg.se och Annelie som också bloggar på blogg.se och sen några fler. Kissies blogg läser jag också =)

Vart ser du dig själv om tio år?

Svar : Alltså jag är så dålig på att svara på såna här frågor, så får svara att jag vet faktiskt inte haha!

Om du fick resa vart som helst, vart skulle du åka?

Svar : Jag skulle resa till Karibien!!

Detta var alltså del 1 av frågorna, så jag svarar på er andras frågor framöver! =)

Gillar