Svaren på frågestunden!

Fick inte så många frågor, men några fick jag iallafall så tänkte svara på dem!

Vilka bloggar läser du och har du någon favoritblogg?
Jag läser ganska många bloggar faktiskt, jag läser storbloggarnas bloggar, några av mina vänners & sen mina följares bloggar :) Hm favoritblogg, isåfall är det nog Tyras blogg, tycker hon är så stark & skriver intressanta inlägg, så älskar jag att se inlägg med hennes djur :)

Jobbar du med något eller vad gör du?
Jag jobbar som förskolelärare, dock inte heltid utan är vikarie :) ett yrke som jag trivs riktigt bra med. Samt så skriver jag mina egna böcker, det är väl också ett slags " jobb" det tar ju mycket tid & energi. Snart är min första bok klar, informerar er när :)

Har du en youtube kanal?
Nej det har jag inte, kanske skaffar en i framtiden =)

Fobier/rädslor som du har?
Ormar är något som jag varit rädd för sen jag var liten, hatar dem & kan inte ens se film/bilder på ormar knappt utan att börja gråta haha. Jag är också rädd för clowner, insekter & andra saker, men det som är min största fobi är Ormar!

Favoritmat?
Köttbullar alla dagar i veckan, haha nej då men jag ÄLSKAR köttbullar, så det är min favorit mat!

Favoritklädmärken?
Svårt faktiskt, jag tycker inte om märkeskläder, en del är fina men jag älskar kläder från nelly.com, & bik bok det är mina favorit affärer. Hm har också snygga kläder & Gina tricot!

Favoritfärger?
Mina favoritfärger är faktiskt vit & svart & grått.

Läser du böcker isåfall favoritbok/böcker?
Jag läser böcker dagligen och har ganska många favoriter, jag älskar Stephen kings böcker, Camilla läckbergs, Sofie Sarenbrants och många andra författare. Svårt o välja en speciell bok =)

Favorittv?
Antar att du menar tv program :) ? Jag kollar inte så mycket på tv, kollar mest på viaplay & netflix. Men Jims värld, 2 1/2 män, Våra värsta år, Svenska hollywoodfruar, Solsidan, finns många bra program :D

Favoritalkohol?
Min favorit alkhol är vodka/redbull så gooottt!

Drömsemester?
Åh jag vill åka till Karibien!!

Roligast med att blogga?
Jag tycker det roligaste är att allt sparas & att man kan gå tillbaka och läsa det, & sen så är det självklart roligt att få kommentarer & läsare också.

Varför började du blogga?
Jag har bloggat i flera år, men i omgångar, har lagt ner bloggen hit & dig, tröttnat osv. Så nu efter 1 års uppehåll bestämde jag mig för att börja igen :) För det är roligt att skriva samt få tips om nya bloggar osv!

Hur kommer du klä dig i vår?
Åh vilken svår fråga, som det känns just nu är det vääääldigt långt till vår. Jävla vinter hatar den!
Måste vara tråkig o svara att jag vet inte riktigt :(

Vad är dina mål för 2016?
Jag har inte tänkt så jättemycket på det, jag hade inga nyårslöften eller så. Men jag ska börja träna igen, trots att jag är smal och nöjd med min kropp så behöver jag få bättre kondition och styrka :) Sen är ett mål att bli klar med min bok och släppa den, samt satsa 100% på bloggen & jobbet.

Vad gillar du att göra på fritiden?
Umgås med min pojkvän, pyssla & skriva. Träffa vänner & familj, Gymma!

Hur många djur har du och vilka?
Just nu har jag inga djur här hemma, Milo min chihuahua som ni såg bild på bor hos min syster, & Våran katt Lionel (Leo) Bor hos mamma, men ska flytta tillbaka snart, & Tindra & boss har flyttat till nya hem. Anledningen är att jag jobbar och kan då inte ha hundar. ( tråkigt men sant) Och så får man inte ha djur i detta hyreshus som vi bor i nu. Men jag vet att mina bebisar har det bra ♥

Världens bästa lilla älskling Leo ♥


Leo typ 2 veckor gammal, ( Det är jag som fött upp honom, eller inte jag men Min förra katt Tindra, så jag & Älskling har haft Leo i hela hans liv & Kommer alltid ha honom. han betyder så mycket! ♥Tack för frågorna PUSS!Gillar