Svaren på Frågorna ni ställt!


@MirandaSamwel Vilket är ditt favoritdjur?

Jag älskar katter och hundar, har så svårt att välja en av dem, då jag både är uppväxt med katt och hund, Nu har jag ingen hund längre men jag har två katter! Så mitt svar blir katt och hund, vilket är ditt? :)

@oliviaward Vart är ditt favoritställe att äta på? Jag skulle säga överallt då jag älskar mat, men mitt favoritställe är faktiskt kycklingkebaben här i Norrköping, du som också bor här Olivia vet vart jag menar, det är DÖDLIGT gott!! 😍🙌


3. @karoliness Vilket är ditt absoluta favoritsminkmärke och varför? Jag önskar jag hade ett favoritsminkmärke, men ärligt talat så är jag inte så duktig på smink, så jag köper ofta det som jag blir tipsad om, det är lite olika märken. Men när det gäller Mineralsmink så är Annabelle Minerals en av mina favoriter, sminket därifrån sitter SÅ bra, OCH är grymt!

4. @ByAlma vart är du uppvuxen? vad hete din bästa vän på förskolan? Jag är uppväxt i Norrköping, har bott här i hela mitt liv. och min bästa vän på förskolan minns jag faktiskt inte namnet på, ( var så länge sedan ) Men jag hade nog fler bästa vänner tror jag :)

5. @Emeliebarnas Vad är dina framtidsplaner? Ska dra det lite kort då det annars kommer bli ett så långt inlägg haha. Mina framtidsplaner är att fortsätta vara tillsammans med min sambo, gifta mig med honom, skaffa barn & sen bara ha ett så otroligt underbart liv. Jobbmässigt är mina framtidsplaner att släppa en bok och fortsätta med sociala medier!

Gillar