Svenskt Mjällschampo!

◀ Betalt Samarbete med Mjallbusters.se

Hej, mår ni bra? jag hoppas det, Jag mår i alla fall väldigt bra, dagens tips här i bloggen kommer idag handla om hårvård, och något som de flesta förmodligen använder även om du inte gör så är det ju ett tips på en grym present till någon du känner det jag ska skriva om är nämligen schampo! Och inte vilket schampo som helst, utan mjällschampo som är tillverkat här i Sverige, Jag brukar dock inte använda mjällschampo då jag inte har problem med just mjäll. Men det finns ju många som använder och är i behov av det och sen så behöver man inte använda det bara för mjäll, utan fungerar ju lika bra ändå! Men det är ju riktat till er som har problem med mjäll, vilket säkert uppskattas om man har problem med just mjäll och inte hittat rätt produkt ännu. Jag tycker schampot verkar riktigt bra i alla fall, och hade jag haft problem med mjäll hade jag köpt ett direkt!

Du får all information på hemsidan, där står det hur du ska använda schampot. Hur du genomgår behandlingen med ditt Mjällbusters Du hittar det enkelt genom att scrolla på sidan, Schampot kostar 229 kr men då ingår frakten, då dem har fri frakt inom Sverige, dem utlovar även snabb leverans. Vilket är toppen!

Förpackningen är också himla snygg, vilket gör så mycket enligt mig. ibland kan jag till och med handla produkter bara för att de har så fin förpackning, känner ni igen er? Säger inte att det är så alltid, men det händer ju ibland!

Hoppas ni som är i behov uppskattar tipset, och jag tycker det är värt att testa, jag har ju som jag tidigare sagt alltid brytt mig extremt mycket om just hårvård, det är så viktigt att ta hand om sitt hår!

Gillar