Tankar kring jobb

Hej på er och godmorgon. Idag är jag ledig, men vem tror ni vaknade pigg och redo för dagen redan 05:30 imorse? Jo jag, så typiskt när man har en enda ledig dag på 13 dagar och så vaknar man tidigt, men jag klagar inte. för även om jag är ledig ifrån mitt jobb så har jag ju faktiskt mitt andra jobb att styra med, jag har samarbeten att fota, paket att hämta och utkast & skriva och spela in videos för kommande samarbete.

jag har tänkt på det här med att ha mycket & styra med, jag ÄLSKAR att ha massor att göra, just därför passar det så bra för mig att ha två jobb. Jag älskar att jobba, jag skulle bli så rastlös om jag inte hade något att göra.

För mig är jobb mer än jobb, det är viktigt för mig att trivas på mina jobb, och det gör jag verkligen. Det som är så bra med mitt jobb inom sociala medier är att jag kan göra det när jag vill i princip eftersom jag är min egen chef. Och på mitt andra jobb trivs jag också så bra!

Jag skulle nog inte kunna jobba med något jag inte gillade, oavsett hur mycket man tjänade, jobb är en stor del av ens liv, och därför tycker jag att man ska brinna för det man jobbar med, man ska gilla sitt jobb.

Sen kanske det inte är roligt att jobba varje dag, det är klart så känner nog alla. Men i sin helhet tror jag att man mår bäst av att trivas.

Det jag vill komma fram till är att om du känner att du inte mår 100% bra på ditt jobb, borde du tänka om. För jobbar du med något som du trivs med kommer DU må så mycket bättre. Sen är det klart att alla inte känner som jag gör, en del gillar inte att ha mycket att göra och blir stressade, och det är också okej. Men jag gillar att ha mycket & göra, och det är också okej! Man ska aldrig jämföra sig med någon annan, varken när det gäller jobb eller annars. DU är bra på det DU gör, oavsett!

Min fråga till er är, TRIVS ni på era jobb? Jobbar ni med något ni brinner för?

Gillar