Tankar och tips kring samarbeten, Fördelar

Hej på er! idag tänkte jag komma med mina bästa tips för lyckade samarbeten, Ni som följt mig ett tag vet ju att jag har gjort samarbeten i två, snart tre års tid! Mycket har man lärt sig på vägen, Och jag tycker att det är ett så otroligt roligt arbete att tjäna pengar på sina sociala medier! Något jag aldrig trodde när jag väl började, jag menar skriva är ett av dem största intressen jag har, och sen att få betalt för det, kan det bli bättre?

Fördelar

🌟 Du får betalt för att göra något som du tycker är kul.

🌟 Du kan bestämma dina arbetstider, och jobba när du vill.

🌟 Du väljer själv, hur du ska skriva inlägget.

🌟Du får hem produkter, och på så sätt kan du få testa nya saker du aldrig annars skulle köpt.

🌟 Du får ofta ge ut rabattkoder och ha tävlingar för dina följare.

🌟 Du utvecklas för varje samarbete du gör och sparar alla samarbeten och har dina referenser på ett och samma ställe.

Det finns SÅ mycket fördelar med att jobba och göra samarbeten, Jag älskar det verkligen, till en början så började det endast med samarbeten via bloggen, men nu har det övergått till samarbeten via instagram också. Vilket jag är SUPERGLAD och tacksam för, men glöm inte att det är ett jobb också. Man kämpar för att ta sig dit, och man kämpar med varenda samarbete man har!

Jag gör väldigt många privata samarbeten där jag fakturerar företagen själv. Men tänkte lista några andra sidor jag är med i och där man kan få samarbeten & produkter

1. HÄR

2. HÄR

3. HÄR

4. HÄR

5.HÄR


Tänkte även ge några tips, tips som jag lärt mig under årens gång

1. VÅGA ta betalt, detta är ett jobb som vilket annat jobb som helst, jag menar du skulle ju aldrig stå och jobba gratis på ICA.

2. Skriv alltid din ärliga åsikt, ta aldrig första bästa samarbete, det kommer inte gynna dig i längden.

3. När du gör ditt samarbete gör det ordentligt, tänk på stavfel och lägg ner tid på det.

4. Fråga inte andra vad du ska skriva, utan gör på ditt sätt. Jag har aldrig under mina år bett någon att skriva mina samarbeten utan har alltid gjort det själv.

5. Kom ihåg att det tar tid, det tar tid och man måste kämpa, att starta en blogg idag och sen tro att man ska tjäna pengar på den imorgon fungerar inte. Utan man måste bygga upp sin blogg, skaffa referenser, det kommer ta tid, men låt det göra det och stressa inte.


Gillar