Testa allergi hemma!

// Inlägget är i Samarbete med Apotek365

Hej, idag tänkte jag tipsa om något som väldigt många säkert har användning för, nämligen allergitester

Det är ju så många som lider / misstänker att dem har allergi, och då är det perfekt att testa själv hemma om det är så att man misstänker eventuell allergi, Att ni inte har stora problem ännu eller bara som sagt misstänker allergi.

Men har man stora allergi problem ska man självklart vända sig till sjukvården direkt!

Vad finns det då för sorters allergier man kan testa hemma undrar ni nog säker nu, Och dem allergi tester som man kan använda sig av är Jordnöttsallergi, Kattallergi, Äggallergi, Kvalsterallergi, Mjölkallergi och några andra, Här finns alla Allergitester

Jag tycker att det är bra att man nu mera kan göra tester hemma, för det är inte alla som vill åka till läkaren och kolla eller så, och då kan man på det smidigaste sätter testa hemma först till en början. Jag själv har aldrig misstänkt någon allergi eller så, men skulle jag börja misstänka det skulle jag definitivt testa först hemma!

Det är bra priser på allergitesterna också, och jag har en rabattkod till er som ger er 15% på hela sortimentet till och med den 31/8 2017 Ange rabattkod " TEST15" för att få din rabatt!

Är det någon av er som testat er hemma själva med ett sådant här allergi test? Och hur gick det? Tyckte ni det var enkelt & smidigt, berätta gärna i kommentarerna, Enligt det jag läst så verkar det jätte enkelt och det står klart & tydligt hur man ska göra, Det kan ni även hitta om ni går in på sidan och kikar där, det står allt man behöver veta om just dem här testerna.

Den härliga personalen på Apotek365 formulerar det väldigt pedagogiskt själva, läs bara här under ⬇

" Allergi och annat som man är överkänslig mot har mer än fördubblats de senaste 25 åren och man ser tendenser att det fortsätter att stiga. Man uppskattar att nära 40% av Sveriges befolkning mellan 16 och 84 år har allergiska besvär, d v s närmare 2,7 miljoner svenskar. Speciellt bland tonåringar och unga vuxna anser hälften att de har allergiska besvär.

Benämningen ”allergen” används för allt som utlöser en allergisk reaktion. Vanliga allergen är pollen, mögel, pälsdjurs- och kvalsterallergen - dessa tester kan du köpa på Apotek365 och göra CE godkända IVD tester hemma "
Gillar