Till er som vill gå ner i vikt!

Hej igen! tack för att ni gillade mitt tidigare inlägg, Känner att det blir mycket inlägg idag om hälsa & vikt. Men jag tycker det är viktigt, så här kommer ett till inlägg, denna gång är det ett tips till er som vill gå ner i vikt och få ett bra välmående. Företaget och produkterna jag tänkte tipsa om idag är ifrån Modifast det företaget har funnits sedan 1995 så ni har säkerligen hört om dem produkterna tidigare!

Modifast kan hjälpa just dig beroendes på vad du har för mål när det gäller din vikt. Man behöver alltså inte heller ersätta alla måltider om man inte vill det, utan det fungerar att bara byta ut några enstaka. Men vill man komma igång snabbt med sin viktminskning så rekommenderas man att ersätta all mat!

Det som är bra med just Modifast är att dem har fem olika produktvarianter, det finns alltså i Soppa,dryck,pasta,gröt och pudding. Ifall man vill variera lite. Eller inte tycker om till exempel gröt, då kan man välja något av de andra. Bra va?

När det gäller Svamp pastan så är Modifast den enda återförsäljaren ( jag har inte provat den, då jag inte försöker gå ner i vikt) Men den lät ju riktigt god för er som gillar svamp och pasta 🙆

Detta gäller alltså deras Curry-nudelsoppa och gröt också. Det finns inga återförsäljare som har det som kosttillskott! Så spännande att testa något nytt och att Modifast tagit fram detta :)

Tycker även det är så bra att dem har så stort utbud när det gäller kosttillskott, mycket olika smaker och variation! Ni kan gå in på hemsidan och se vad dem har för produkter, vad dem har för smaker och priser. Sen kan ni läsa mer om hur Modifast produkter fungerar!

Slänger in lite bilder på olika produkter från deras sida!

Gillar