Tillbaka

Hej på er! Jag har märkt att det blir tyst här imellan åt, anledningen är helt enkelt att jag har himla mycket på jobbet, jag jobbar ju heltid på kundtjänst, sen jobbar jag ju med sociala medier, marknadsföring på instagram. Bloggen blir lite lidande då, även om jag älskar att skriva och dela med mig till er. Jag tycker det är så roligt att ni fortfarande kikar in trots att jag är dålig på uppdatering.

Men jag har märkt att lovar jag något så blir det inte så, så det jag vill skriva är att jag ska försöka få upp minst 2 inlägg i veckan! :) Med lite blandade saker. Vad tror ni om det?

Idag är jag iallafall ledig, så hela dagen har gått åt att bara njuta av ledigheten, har fixat o donat lite i sminkrummet sen ätit gott och bara myst hemma.

Jag och babe har precis ätit glass, banan, maränger och chokladsås. SÅ jäkla gott. Ja skulle faktiskt äta glass hellre än godis alla dagar i veckan, om jag får välja mellan glass och godis så är nog glass de jag gillar mest . Vad föredrar ni? glass eller godis?

Gillar