Tips på bra Hårvård, och skäggvård!


Hej på er! Ni vet ju sen innan hur otroligt viktig hårvård är för mig, jag har ju berättat för er att jag verkligen tar hand om mitt hår, och älskar bra produkter. Jag har ju tipsat om produkter för tjejer, men i detta inlägg tänker jag tipsa om hårvård för killar. För det är ju lika viktigt det också eller hur? Du kanske är kille som läser, eller så kanske du vill köpa någon bra produkt till din pappa/pojkvän eller vän.

1. Det första jag tycker är viktigt, oavsett om du är tjej eller kille det är att ha en bra kam/borste. Så att du inte sliter på håret.

Uppercut Deluxe CB5 Black Comb är en klassisk kam i svart slittålig cellulosa som används för att reda ut och forma håret. Tillverkad av högkvalitativt material för att säkerställa optimal hygienupplevelse och utrustad med en kombination av smala och breda tänder som passar alla hårtyper. Den kostar 99 kr!

2. Väldigt många killar använder vax till håret, och då är det bra att hitta ett vax som fungerar just för ditt hår, och ett vax som har bra hållbarhet. Detta vax ifrån Vision haircare ger optimalt resultat med maximal stadga och hållbarhet. Det kostar 189 kr

3. Lika viktigt som det är med hårvård så är det viktigt med skäggvård om man har skägg, att vårda och ta hand om sitt skägg. Glamazon har ett stort utbud av skäggvård och även rakning. Där kan ni hitta de flesta produkterna.

Hos Glamazon kan ni till exempel köpa ett set med två olika sorters skäggolja och en snygg kam i päronträ, en perfekt present att ge bort. Setet är dessutom just nu på rea och kostar 549 kr tidigare pris är 737 kr.

Som jag tidigare skrev så är Herr utbudet väldigt stort på Glamazon, så in och kika där så kan jag lova att ni garanterat kommer att hitta något.


Gillar