Tips vad man kan blogga om del 1!

Hej! Jag tänkte idag dela med mig av lite saker som man kan blogga om, saker som jag tycker är kul att läsa och även annat hoppas ni uppskattar tipsen! 🌟

1. Saker man inte vet om dig - Det är alltid kul att få veta mer om personen som bloggar tycker jag,

2. Vilka bloggar följer du dagligen + Tips på bloggar? - Det är alltid roligt att hitta till nya bloggar att läsa, och så är det ju bra att uppmärksamma varandra också!

3. Saker som du gillar / saker du stör dig på ? - Jag tycker det är kul att läsa sånt, för alla vi har ju så olika saker som vi gillar och stör oss på!

4. Outfitsbilder - Jag personligen älskar Outfitsbilder även om jag är dålig på att lägga ut det själv.

5. Mycket bilder - Har du inget att blogga om eller något speciellt att skriva? Släng då upp bilder istället, alltid kul att se bilder!

6. Tävlingar - Det är ju alltid kul med tävlingsinlägg, behöver ju inte vara att man vinner något jättestort utan kan räcka med veckans blogg.

7. Filmtips/serietips/musiktips - Jag älskar såna tips eftersom jag älskar att kolla filmer/serier & att lyssna på musik!

8. Vardagsinlägg - Jag älskar att läsa vardagsinlägg men jag tröttnar ganska fort om det är så att man beskriver exakt hela sin dag från morgon till kväll, tycker att det är kul att läsa om man sammanfattar det och det inte blir allt för långt! :)

9. Visa upp shopping - Jag älskar att se vad andra har shoppat, för man kan få så mycket tips!!!

10. Listor - Ja har du ingen blogginspiration, gör någon lista, svara på frågor eller liknande!

Detta var del 1, del 2 kommer upp i veckan! 🌸


Gillar

Nya inlägg

    Mest lästa