Träningsrelaterade självtester

Hej! Idag kommer ett nytt samarbete och framför allt ett nytt tips. Jag vet inte om ni har hört talas om självtester innan? Man tar DNA test enkelt hemma och skickar tillbaka till deras laboratorium för analys. När analysen är klar hämtar du svaret på deras sajt. Hur enkelt och smidigt som helst.

Dem självtesterna jag tänkte berätta lite extra om idag är träningsrelaterade.

Klassificering av muskelegenskaper Detta test ger dig snabbt svar på vilka genetiska förutsättningar du har när det kommer till dina muskler, utvecklingen av musklerna är ju genetiska och det innebär att alla behöver olika sorters träning. Säkerheten på dessa test är 99,5 % och du får ett utförligt svar inom 5 helgfria vardagar från det att provet kommit in.

Testet sker även helt anonymt och kopplas inte ihop med dina personuppgifter..

Anlag för övervikt Det här testet ger dig information om hur dina gener inverkar på din aptit och hur typer av fett maten påverkar din kropp,Testsvaret ger också tips kring kost och träning som passar din genprofil. Det är flera olika gener som påverkar övervikt, blodfetter och BMI. Kopplingen mellan gener och kost är välstuderad och att en del människor kan äta vad de vill utan att gå upp i vikt medan andra har svårt att gå ner i vikt beror delvis på vilka gener man har . Detta test undersöker 4 olika gener (FTO, PPARG, APOA5 och FABP2) Även detta test är helt anonymt och 99,5% säkert!

Annan information om sidan är att Provtagningspaketen är CE-märkta och testerna analyseras i Dynamic Codes kvalitetssäkrade laboratorium. Ni kan l��sa mer om testen inne på sidan, finns även andra hemtester där!

Gillar