Trav Tips

Hej på er! idag kommer ett tips till alla er som brukar spela på travet, Jag brukar spela ibland på helgerna och då spelar jag Harry boy.

Jag har hittat en sida som heter Trav.se och det är den bästa resursen för dig som vill spela på trav, där hittar ni travtips och kan läsa recensioner för att veta lite mer. Där kan ni även hitta det bolag som ger bäst odds.

Jag till exempel är ganska ny när det gäller trav och därför uppskattar jag att det finns en sådan här sida, för där inne har jag fått väldigt mycket tips och annat.

Sen vet jag att det finns sådana som har spelat i flera år och har sina taktiker och spelar nästan samma system jämt. Men då tycker jag ni ska gå in och kolla efter lite tips och kanske våga ändra system för att få ett bättre och ta till er av tipsen och recensionerna som finns där.

Så gör som jag och vänd er till trav.se för travtips . Som jag skrev så har det hjälpt mig mycket, Nu spelar inte jag varje helg utan någon helg då och då. Men det har ändå hjälpt mig, och jag har blivit lite klokare när det gäller trav!

Gillar