Tycker ni om att städa?

◀ Inlägget är i samarbete med Robotexperten.se

Hej på er! hur har ni det? Jag mår bra, men blir lite dålig uppdatering just nu, men det hoppas jag ni står ut med, tittar in här lite då och då, blir mest tips nu på olika saker, men jag vet att det uppskattas, får alltid massor PM och annat om att ni gillar mina tips, sånt blir man så glad av!

Så idag kommer ett tips till dig som vill ha det fint hemma, och som tycker det är lite tråkigt att dammsuga, jag älskar att städa men just dammsuga tycker jag är så jäkla tråkigt haha. Vad passar bättre än att ha en robotdammsugare då? Nu när jag kollat så ser jag att det finns hur många som helst olika varianter, så man kan välja en mer avancerad modell eller en enklare, man kan välja helt och hållet efter vad man är i behov av, och sen såklart efter en prisklass som passar just dig.

Tänkte visa några olika modeller som finns att köpa hos Robotexperten, och berätta lite mer om dem!

Den nya Roomba 866 ger dig alla kvaliteter från från den testvinnande 800-serien. En enkel och användarvänlig robotdammsugare med det nya Aeroforce systemet som gör att roboten tar bort upp till 50% mer damm, hår och smuts från alla golvtyper.

Få rena golv utan allt det hårda arbetet med Braava 390T. Roboten kan användas till att antingen sopa eller tvätta dina golv med hjälp av mikrofiberduk. Roboten tar sig runt i stort sett ljudlöst, och den registrerar löpande var den har varit, så att hela golvet rengörs så effektivt som möjligt.


Det är bra - den självkörande moppen från Vileda rengör ditt golv helt utan vatten. Engangs-dammtrasor fångar ViRobi upp även pyttesmå partiklar av damm som dammsugaren missat, och levererar ett skinande resultat som efter en lyckad golvmoppning.


In och kolla så hittar ni ännu fler olika modeller, och de finns i olika prisklasser, jag är riktigt sugen på att köpa hem en sådan här dammsugare hem till oss, skulle verkligen underlätta hur mycket som helst just i städningen. Vad tycker ni om denna sorts dammsugare? berätta gärna! 🌟

Dem har även robotgräsklippare så gå in hos Robotexperten för att hitta både dammsugare och gräsklippare!

Gillar