Update kring mitt hår!

Tänkte berätta lite hur tankarna går kring mitt hår, ni har ju läst att ja velat ha brunt hår, och även att jag la i en färgbomb, och funderade på att färga håret brunt. Well, det är tur att jag inte gjorde för jag saknar mitt ljusa hår redan. Det börjar komma tillbaka nu, så snart så är jag ljushårig helt igen.

Men färgbomb är faktiskt ett otroligt bra sätt att testa olika nya hårfärger, jag menar hade ja inte testat brunt så hade jag ju aldrig vetat om jag ville ha det eller inte, och då kanske jag hade färgat det och sen ångrat mig.

Det tar ju flera flera flera tvättar innan de är borta helt, jag har tvättat mitt hår sjukt många gånger för att få ut de men inte ännu borta. Vilket egentligen är bra om man vill ha en färg en längre tid.

Så när mitt ljusa är tillbaka helt blir de ljusa upp de lite och göra liiite mörkare botten. De håret jag trivs bäst med helt enkelt!

Måste köpa hem lite hårprodukter och det är det jag sitter och kollar efter nu, Såg att Revlon - Uniq One finns i Schampo och det är ett MÅSTE att köpa! Älskar ju den lukten

FINNS HÄR

(innehåller affiliatelänk)


Gillar