Vad kommer ni få se mer av i min blogg?

Visst går dagarna fort? och tack förresten för era röster på omröstningen, såg att det var lite blandat ni ville se, Men tips var det som fick flest röster, och jag kommer att fortsätta med mina tips, ungefär ett tips varje dag, och sen Filmtipsen varje Måndag, och ja, ni förstår!

En del ville se mer av min vardag också, och jag tror inte det kommer ske, jag är inte en sådan som skriver vardagsinlägg, visst att jag berättar lite vad jag gjort, men jag är inte den personen som skriver detaljerat om allt jag gjort. Så det kommer det tyvärr inte bli bättre av, Men jag ska försöka att få in lite mer " vardag " också! :)

Jag kommer även börja att dela med mig mer av min shopping, för jag älskar att shoppa, men det är inte alltid jag fotar för jag tänker att det inte är intressant att se, men några röstade på det! Så varför inte :)

Hoppas det låter bra och att ni vill fortsätta läsa min blogg som vanligt, det kommer alltså inte ske några större förändringar, mer än att jag ABSOLUT ska försöka hålla mig till 3-4 inlägg per dag så ni alltid har något & läsa när ni kikar in här! Jag hoppas allt är bra med er! 💋


Gillar