Vår Jul och Nyår

Bättre sent än aldrig att berätta om vår jul och nyår, detta år har det faktiskt varit lugnt och skönt, väldigt mysig jul och nyår faktiskt! Vid jul så åkte jag och älskling hem till mamma, där mormor och min syster + familj var :) Träffade Stella för första gången, jag har nämligen blivit moster igen åt en till liten prinsessa! Hon föddes den 22e December! Jag älskar att vara moster, och syskonbarn är så underbart! Vi åt gott, kollade på kalle anka och så kom tomten, och Nellie blev super glad! Jag fick som varje år vara tomte haha. När jag frågade varför jag alltid var tvungen vara tomte så fick jag till svars att de är synd att bryta på traditionerna, så antar att jag agerar ganska bra som tomte ändå!

Nellie märkte inte att det var jag, och till skillnad från förra året då hon var livrädd för tomten, så fick tomten detta år till och med en kram. och när jag kom tillbaka sen så berättade hon för mig att tomten varit här och att hon älskar tomten haha. Mitt älsklings hjärta!

Resten av kvällen var mysig! och jag och älskling sov över hos mamma och åkte hem dagen efter!

Nyår var väldigt lugn den också, men då stannade jag och älskling hemma! Han lagade god mat, ( som alltid) min man är så duktig i köket och på att laga mat! Så vi åt god mat, efterrätt och sen spelade Nyårsbingo. Det var mysigt & skönt med ett lugnt nyår! och att få börja det nya året med den bästa jag vet! Kunde inte blivit bättre.

Inga bilder har tagits, har ju lyckats förstöra min dator sladd. Och så har jag lånat ut min systemkamera till min syster så hon kan ta bilder på lilla Stella!

Men jag lovar att det kommer lösa sig om ett tag, ny kamera är på gång att handlas!

Nu måste jag dricka upp mitt kaffe, och sen fixa mig! Sen blir det åka till jobbet, jag slutar 23:00 idag så det blir ingen mer uppdatering. Men jag lovar att skriva imorgon innan jobbet!

Gott nytt år till er alla iallafall ( i efterskott)Gillar