Veckans Åsiktsinlägg - Grupper på Facebook

I veckans åsiktsinlägg tänkte jag diskutera lite kring grupper på facebook, ingen har väl missat att det är väldigt inne nu att vara med i grupper och att starta grupper på Facebook?

Vad tycker jag om det? Faktiskt så älskar jag det, jag älskar att man kan vara med i olika grupper, och att det finns så många olika att välja mellan, då kan man lätt hitta just sin favorit grupp och människor som tycker om samma saker,

Jag är inte med i så många grupper, utan bara i några tjej grupper och sen såklart min egna blogg grupp som jag driver tillsammans med @Icaibloggen . Det jag gillar med dem grupperna jag är med i (dem flesta) det är att man kan få tips på så mycket saker, man får inspiration och sen om man har tråkigt har man alltid något att läsa/kolla på. Tycker även det är riktigt roligt att man kan se/ och sända live! Jag brukar sända live några gånger i veckan, Och även kolla när andra sänder live och jag tycker det är SJUKT kul!

Jag har egentligen inget dåligt att säga om Facebook grupper, förutom när folk blir uthängda, det blir bråk eller annat. Som tur är så är det inte alls mycket tjafs/bråk i min grupp . ( Kan hända ibland) Men för det mesta så är det 100% kärlek som sprids!

Så kort & gott - Jag gillar Facebook grupper, Iallafall dem jag är med i, och dem som sprider kärlek & glädje!👌

Vill ni gå med i blogg gruppen så kommer ni direkt dit -> HÄR!

Berätta gärna, vad tycker ni om facebook grupper?

Gillar