Veckans Åsiktsinlägg - Bloggar och Samarbeten!

Idag tänkte jag skriva och diskutera lite om just bloggar & Samarbeten, För er som följt min blogg ett tag så vet ni ju att jag gör Samarbeten & jag har gjort det ungefär 2 1/2 år nu. Men det jag tänkte skriva om idag är Bloggare som startar sin blogg och redan samma dag tror / vill göra samarbeten.

Enligt mig så går det inte till så, Man kan inte tro att man ska kunna tjäna pengar om man inte ens har några läsare/följare eller referenser. Då får man helt enkelt börja samarbeta med mindre företag och kanske istället ta emot produkt eller liknande innan man tjänar pengar.

Man måste verkligen lägga ner tid på att göra Samarbetena, det räcker inte med att skriva tre rader och sen tro att det är klart, Man vill ju att företagen ska vinna något på det också, därav att man skriver ett så bra inlägg som möjligt.

Jag har sätt bloggare som gör Samarbeten som stavar fel på företagets namn och ja allt möjligt. Enligt mig ser det inte fint ut! Jag tycker att har man ett Samarbete så ska man också göra det bra! Eller vad tycker ni ?

Det här är som sagt bara mina åsikter kring det, Jag vet att det är svårt i början, Men man ska inte ge upp. Som sagt jag till en början tog också emot produkter, men nu får jag pengar för mina samarbeten istället men även jag kan ta emot produkter också  Så ge inte upp! Man kan lyckas om man vill=) Man ska inte stressa! 🌟

Man kan ha Samarbeten oavsett, det är inte det jag menar utan man kan ha Samarbeten även om man inte har Så många läsare, Men det jag menar är att man då kan ta emot produkter eller liknande till en början, Alla börjar någonstans! Och det gäller att hitta dem företagen som vill Samarbeta med just er! Så ha tålamod! 😍Gillar