Veckans åsiktsinlägg - Djur på Zoo

Fina Nicole ville att jag skulle skriva ett inlägg om vad jag tycker om DJUR PÅ ZOO! TACK Nicole för ämnet, och glöm inte att gå in och läsa hennes blogg, ni hittar den HÄÄÄR !

Okej nu undrar ni ju säkert, vad tycker jag då om Djur på Zoo? Jag ska vara ärlig, jag tycker det är så sjukt fel, det är verkligen inte rätt mot djuren, jag förstår inte ens varför man har djurparker, eller det är klart dem har det för att tjäna pengar, jag personligen tror ju inte på snacket att det är för djurens skull. Vadå för djurens skull, Även om djuren är födda där och inte vet något om det " riktiga" livet så är det ändå inte rätt. Djur har ett speciellt beteende och att stressa dem och begränsa dem är fel!

Och nu kommer jag förmodligen få kommentarer som till exempel har du aldrig varit på en djurpark osv, och JAG står för att jag har varit där, men jag tycker ändå att det är fel, och det kommer jag stå fast vid oavsett om jag besöker en eller hundra djurparker..

Man får verkligen inte rätt bild av djuret , man är där för att se hur djuren beter sig men det är så långt ifrån hur dem i själva verket är. Det är inte så dem bor eller så dem beter sig, varför då försöka få människor att tro att det är så?

Som ni kanske förstår så är jag emot Djur på Zoo, jag tycker inte det finns något bra överhuvudtaget med det. Djur ska enligt mig vara fria, Men det innebär inte som jag skrev innan att jag inte besökt djurparker, spelar ingen roll om jag är där eller inte känner jag, för dem kommer ändå fortsätta att ha djurparken öppen.

Och kom ihåg att det här är min åsikt, ni behöver inte tycka likadant, ni kan tycka helt annat. Alla får tycka vad dem själva vill, kom ihåg det! Men jag frågar er ändå, Är ni för eller emot djurparker?

( Bilden är lånad från nätet)

Kommer dra ett nytt ämne nästa vecka igen, så passa på att komma med ett ämne som ni vill att jag tycker till om. Ni kan välja ämne HÄÄÄÄÄR

Gillar