Veckans åsiktsinlägg - Sveriges sjukvård


Den här veckan så är det fina @ThejaCornelia som kommit med ett ämne, och det är nämligen Sveriges sjukvård och vad jag tycker om den.. Så nu mina vänner ska ni få veta vad jag tycker =)

Jag skriver nu utifrån mina egna erfarenheter gällande Sjukvård, så att ni vet så ingen tar illa upp, och jag kan med handen på hjärtat säga att jag har tappat respekt för sjukvården. Den är verkligen inte bra, och det handlar absolut inte om dem som jobbar, för dem sköter sig jättebra och är jätteduktiga utan det handlar om tid och brist på personal. Och det går ut över oss patienter, vilket jag inte tycker det ska göra. När en läkare är tex stressade så kanske det känns som man inte blir tagen på allvar, Alla som jag känner och även jag har fått till svar flera gånger att " ta en alvedon och vila" Jag tycker det är helt sjukt att dem ens kan säga så, speciellt när det är något allvarligt!

Om vi ska prata om hur "lätt" det är att få en tid på sjukvården så är det ett skämt tycker jag, Dem bollar med en och ibland finns det inte ens telefontider kvar, utan dem är slut för dagen, då ska man sitta hemma och vänta tills dagen efter, finns det inte tid då heller ? nej men då får man väl ta en alvedon!

Jag har som sagt inget emot dem som jobbar, för dem sköter sig jättebra och det är sjukt bra att sjukvården finns och att det finns så många bra läkare så man kan få hjälp, men jag tycker som jag skrev att det är brist på personal, och det gör så man inte känner sig välkommen eller tagen på allvar..


Vad tycker ni om Sveriges sjukvård?
Gillar