Veckans Filmtips

Dags för veckans filmtips och denna vecka tänkte jag tipsa om Maze Runner filmerna, just för att jag och älskling ska se den senaste filmen ikväll . Jag älskar dem filmerna, och tycker dem är så så bra. Dem får 5/5 i betyg av mig!


Har ni inte sätt dem så borde ni göra det , jag slänger in lite handling på dem två tidigare filmerna, och sen så recenserar jag den nya i ett eget senare när vi sätt den 🌸

The Maze Runner - Thomas vaknar upp i en hiss. Det enda han kommer ihåg är att han heter Thomas. När hissen stannar kommer han till Gläntan (the Glade) och träffar "gläntingarna" (the Gladers). Där välkomnas han av Newt (Thomas Sangster) och Alby (Aml Ameen). Dagen efter Thomas dykt upp kommer det en tjej. Hon säger att allt kommer att förändras och ligger sedan i koma. Men när hon är i koma, hör Thomas en röst i sitt huvud, en tjejröst. Thomas bestämmer sig även för att bli en Löpare(Runner). Tillsammans med resten av gläntingarna måste Thomas lösa labyrinten och ta sig därifrån.


Maze Runner: The Scorch Trials - Efter flykten från labyrinten trodde Thomas att han och de andra skulle få sina liv tillbaka. Men ingen av dem visste vilken sorts liv som väntade dem. Nu vet de. En bränd jord, förstörd av klimatförändringar och sjukdom. En värld som härskas av kaos. Flykten är långt ifrån över.


Jag är så taggad på den nya filmen, den lär vara lika bra som dem tidigare, Är det någon av er som sätt den nya? =)Gillar