Vegansk hudvård

Inlägget är i betalt samarbete med Nordicbeautybar

Hej på er. Mår ni bra? Jag hoppas ni mår bra, jag mår bra. I dagens inlägg så ska jag skriva och tipsa om hudvård som är vegansk,organisk och naturlig.

Ni som följt min blogg ett tag vet ju att jag älskar skönhet och bra hudvård. Hos Nordicbeautybar har dem ett stort utbud, men det jag tänkte fokusera på och visa er idag är varumärket "Sensum Mare" som är ett polskt varumärke och dem har varit verksamma sedan år 2017.

Bilderna nedan är lånad ifrån hemsidan


Första produkten jag tänkte tipsa om är denna multicare bb cream. Den jämnar ut tonen,döljer brister och ger huden en sammetslen finish som får din hud att se naturlig och frisk ut.Ni kommer direkt till den om ni klickar HÄR.

Andra produkten jag tänkte tipsa om idag är denna FaceTonic, innehåller en unik kombination av Norskt glaciärvatten och fem typer av alger som ger näring åt huden som ger vitaminer, mineraler och spårämnen. Vill ni läsa mer om produkten så hittar ni den om ni klickar HÄR

Sista produkten ifrån detta varumärke som jag tänkte visa och tipsa om idag är något som vi alla (åtminstone de flesta) använder oss av, och det är rengöring för ansiktet. Algopure är en skonsam rengörande rengöringsgele, den tar även bort överflöd av talg och föroreningar, lämnar huden ren och återfuktad på djupet. Vill ni läsa mer om denna produkt så hittar ni den om ni klickar HÄR

Nordicbeautybar har ett stort utbud av just skönhet, och hudvård dem har flera olika varumärken och ett stort utbud, dem har bra priser och deras produkter är som jag skrev ovan veganska. Ni får även FRI FRAKT på ordrar över 299 kr.

Ett annat varumärke som jag tänkte visa er här idag är" bioUp" där det är mycket fokus på att skydda och stödja huden.

Prickly Pear Oil innehåller 100 % kallpressad fikonkaktusolja. Denna olja förbättrar hudtonen,hudens densitet och jämnhet. Vill du läsa mer om denna olja så hittar du den om du klickar HÄR

En annan olja är denna olja "Sugar cane with blue Tansy" Absorberas direkt och lämnar huden exceptionellt mjuk och avslappnad. Denna olja rekommenderas särskilt för dig som har fet och problematisk aknebenägen hud. Vill ni läsa mer om denna produkt så hittar ni den HÄR.

Det var allt för detta inlägg, gå in på hemsidan om du älskar skönhet och hudvård lika mycket som jag gör,


Gillar