Viktigt inlägg - OPERATIONER?

Tänkte ta och bryta av lite mot vad jag brukar skriva om. Jag brukar sällan dela med mig av mina åsikter eller liknande, utan detta är mer en tipsblogg och ytlig blogg på så sätt. Men jag hade tänkt bli lite mer personlig och slänga in några sådana här inlägg i månaden. Bra eller dåligt?

Det jag tänkte prata om idag är operationer, och utseende och all hets kring utseende. Jag förstår att man vill vara fin, det vill jag med. Men är det bara JAG som tycker att naturligt är vackrast? Jag har aldrig opererat mig, och kommer heller aldrig göra det, ända gången jag skulle tänkas göra det, är om jag är med om något som gör att mitt utseende ändras helt plötsligt. Nu menar jag absolut inte att det är fult att operera sig, för det tycker jag inte. Det är faktiskt nästan för fint, Och så enkelt att göra en operation nu.

Tänk att vakna upp, helt perfekt, med perfekta bröst, näsa, haka, röv. Vem vill inte? Men vi måste inse, att man är vacker som man är, oavsett om man inte opererat sig. För nu är det så vanligt, att man tror att nästan alla har gjort operation, man kan sitta och sen få en kommentar bara, fina läppar vart gjorde du dem?

Man bara " vart gjorde jag dem inte? " jag har ofta fått kommentarer där folk skriver att jag gjort skönhetsingrepp. Och hade det varit så, då hade jag stått för det. för varför ska man ljuga? sånt syns ju.

Anledningen till att jag skriver om detta är för att jag är ganska irriterad, jag jobbar ju som influencer och gör en hel del samarbeten som ni vet sen innan. Och då är det så att jag inte bara EN gång utan fler fått erbjudande om att operera mig mot reklam, att få gratis bröst till exempel. Jag har ju faktiskt tackat nej. Men jag vet att det finns folk som skulle tacka ja. Vem vill inte ha en sponsrad bröstförstoring, mot lite reklam? Jag ville inte, och tackade nej. Och det ångrar jag inte, och kommer aldrig ångra mig om. Men jag blir så fundersam, hur tänker dem?

har man komplex för sina bröst till exempel så är det ju något man tänkt på innan, och säkert sparat pengar till och funderat över, jag tror inte man vaknar en morgon och vill göra en bröstförstoring från ingenstans.

Skulle gärna vilja höra er åsikt kring detta, vad tycker ni? Visst är det sådan hets kring operationer nu, mot vad det var för bara några år sedan?


Gillar