Vilka aktiviteter kan man göra på en Möhippa?

//Inlägget är i Samarbete med Eventguiden.se

Heej på er! idag tänkte jag tipsa om aktiviteter som man kan göra på sin Möhippa =) Inlägget är i samarbete med Eventguiden och det är även på den sidan som ni kan hitta aktiviteter för er Möhippa, Dem har väldigt många förslag / saker som man kan göra, och har ni svårt att komma på vad ni ska göra tycker jag ni ska in där och kolla, Det kanske finns något som faller er i smaken =) Jag har tagit några saker från sidan som man kan göra och tänkte lista dem här under, det finns mer information om sakerna på sidan och där ser ni hur ni går tillväga för att skicka förfrågan eller liknande 🌟

* MORDMYSTERIUM - Vem är mördare? Vem kan man lita på? Nu kan du tillsammans med en grupp vänner eller arbetskamrater uppleva en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni äter en god middag.

* LASERFORTET - Vi har 28 kluriga och sammansvetsande utmaningar som inte går att lösa utan samarbete! Vi ordnar givetvis middag också om ni önskar.

*HYR RELAX AVDELNINGEN - På Sparadiset hyr man alltid Relaxavdelningen privat. Det innebär att det alltid bara är du och ditt sällskap där den tid ni bokat.

* UTMANINGARNAS HUS - I lag om 3-5 personer antar ni våra unika hemmasnickrade aktiviteter

* GÅRDSKAMPEN - Gårdskampen är en aktivitetsgård med fler än 30 olika aktiviteter! Perfekt för teambuilding, möhippan.

* STADS UPPDRAGET - Stadsuppdraget är den perfekta gruppaktiviteten som ger er nya intryck och en minnesvärd upplevelse. Tillsammans i lag löser ni kluriga, roliga, utmanande & nytänkande uppdrag runt om i Stockholm

* BEACHVOLLEY OCH STRANDPARTY - Beachvolley följt av party med livemusik och grillbuffé för tankarna till en strand långt borta från regn och rusk.

* SPA MED UTSIKT ÖVER STOCKHOLM - Hos oss behöver ni aldrig trängas med andra gäster. Ni har alltid spa-bad och bastu för er själva. Bastu badet med relax rum ligger i direkt anslutning till vår terrass, som med sin spa pool bjuder på utsikt över Stockholms inlopp.

Här är några aktiviteter som står med på sidan, för att läsa mer om dem eller kolla in dem andra aktiviteterna går ni in -> HÄÄR


( Bild lånad från google.se)

Gillar

Nya inlägg

    Mest lästa