Vilken låt skulle du vilja spelades på din begravning?

❌❌❌ LÄS INTE OM DU ÄR KÄNSLIG OCH INTE VILL LÄSA OM DÖDEN/BEGRAVNINGAR ❌❌❌

Hej på er! Dagens samarbete är ett väldigt känsligt samarbete, men jag hoppas ni uppskattar det, Jag hade tänkt att skriva om döden i ett annat inlägg, men kan lika gärna slå ihop dem inläggen! Jag är en person som är otroligt rädd för döden, jag är inte rädd för att dö, men jag är rädd för att leva utan dem jag älskar. Okej jag är rädd för att dö också, men det som är jobbigast när jag tänker på döden, det är att förlora dem jag älskar.

Något som säkert alla tänkt på, eller iallafall många av er, det gäller även mig. Man har haft funderingar på hur man vill att sin begravning ska vara, vad man vill ha för låtar och liknande. Och jag tycker det är så viktigt att man får sin önskan i uppfyllelse.

Min gammelmormor som gick bort för 5 år sedan hade bestämt hela sin begravning, vad som skulle sägas, hon hade även skrivit ett brev som var direkt från henne, om hur hon kände och som talade till oss. Valt låtar, valt mat vi skulle äta efter. Ja hon ville att vi skulle ha det så bra som möjligt. Och även om det var en av mina jobbigaste dagar, så var den begravningen så fin! Vet ni varför? för hon fick som hon ville. Jag vet att hon log där uppifrån och kollade ner på oss!

När det gäller min egen begravning så har jag inga direkta önskemål på saker och ting. Men något som jag alltid velat sen flera år tillbaka det är att ha Bryan Adams musik på min begravning, Hans musik betyder otroligt mycket för mig, och har gjort det sedan jag var liten, Låtarna jag skulle välja är tre stycken av hans låtar. " Heaven" " Please forgive me " och " Here i am "

På Lavendla kan man gå in och skriva i deras kostnadsfria arkiv , du loggar in med BANK ID och sen skriver dina önskemål, och anger kontaktpersoner som kommer få reda på vad du skrivit den dagen då du går bort. Det kan även innehålla lösenord till bankfack och andra sådana saker.

Jag har faktiskt varit inne och skrivit upp låtarna jag vill ha. Även om det är så hemskt att tänka att man ska dö, så är det ju så att någon gång kommer det hända. Varför inte då få sin begravning som man vill? Eller skriva saker man vill att sina nära ska veta om ♥

Hoppas ingen blev deppig över detta inlägg eller så, utan jag ville bara ta upp hur viktigt det är, och att om någon tänkt så som jag tänkt att man vill ha speciella låtar så går det faktiskt att spara och förmedla det då kan ni göra det hos Lavendla begravningsbyrå Norrköping

Döden är hemsk, och jag finner inga ord hur jobbiga begravningar är, till er alla som förlorat någon ni älskar, vill jag skicka styrkekramar!


Gillar