Vinnarna av dagens blogg!

Drar vinnarna idag istället, då jag hade fullt upp på schemat igår =) Men bättre sent än aldrig ville verkligen hinna kolla igenom bloggarna också som var med så jag kan ge min åsikt om bloggarna som jag sagt innan =)

Här kommer vinnarna, tack till alla som var med ni alla har jättefina bloggar! Men valde tre stycken idag. Ny chans kommer nästa vecka! 🌸

Vinnare 1 -♥ @Pengarellerpyssel Therese är en riktigt trevlig tjej, och jag gillar verkligen hennes blogg, Hon skriver väldigt mycket om tips vilket jag gillar som jag sagt innan, bloggar med tips och pyssel är så roliga att läsa tycker jag. Hon brukar även tipsa om hur man kan fynda, hur man kan göra eget pyssel och hur man kan spara pengar. In och följ henne ni kommer inte ångra er!

✨Vinnare 2 - ♥ @ninaramstedt Nina, Detta är en helt ny blogg för mig, men jag fastnade för den, Jag tycker hon har en väldig enkel & stilren design, vilket jag tycker är viktigt hos bloggare, enligt mig då det är lättare att läsa och inte blir så kladdigt! Har hunnit läsa igenom lite inlägg och tycker hon har bra och varierande inlägg =) Så in och läs och följ henne!

✨ Vinnare 3 - ♥ @sarahlinnsliv Linn, Jag har läst Linns blogg ett tag faktiskt, och jag gillar den skarpt, Har även haft kontakt med Linn och pratat med henne privat och hon är riktigt trevlig och snäll. Sen så älskar jag hennes outfits bilder som hon lägger ut i bloggen, och så brukar hon skriva om allt möjligt, hennes smink inlägg är också något som jag gillar, Definitivt en blogg jag tycker ni ska följa =)

Gillar