Vinnarna i Dagens blogg!

Nu drar jag vinnarna från igår, bättre sent än aldrig eller hur? :) Och tack till alla som var med, Nästa vecka kommer jag ha en lite annorlunda dagens blogg, då kommer jag även lotta ut en sak till vinnaren! Men mer om det då! Nu drar vi veckans vinnare!✨

Den första vinnaren jag valt är en blogg som är väldigt berörande på många sätt, En väldigt ärlig och öppen blogg. Tar informationen från hennes beskrivning om hennes blogg

" Mitt liv som psykiskt funktionsnedsatt. Jag kämpar med social fobi, ångestsyndrom och bipolär typ 1 med psykotiska inslag " in och läs och följ henne!

@Psyketsbaksida

Nästa vinnare jag har valt är en blogg som drivs av Fina Sandra, och jag gillar hennes blogg, det är för hon oftast säger exakt vad hon tycker och tänker, vilket jag tycker är så himla bra. Man ska inte behöva hålla inne på saker bara för att. Utan hon är ärlig, hon skriver mycket om böcker och ger bra boktips, men inte bara det såklart utan även massor annat! =) en så söt tjej!

https://duvetsandra.wordpress.com


Nästa vinnare jag valt är @EmmelieLange Även hon är väldigt öppen och skriver om det som faller henne i smaken, Jag gillar verkligen Emmelie hon är en sjukt rolig och härlig tjej! + brukar hon också ha tävlingar för sina läsare, hon bloggar om det mesta helt enkelt =)

Och den sista vinnaren jag valt idag är @mycarlsson Jag älskar hennes bilder som hon tar, hon är så duktig på att fotografera, sen har hon en så snygg och stilren blogg! Verkligen en toppenblogg!

Grattis till er! och glöm inte att gå in och läsa hos dessa tjejer!


Gillar