Vinnarna i Veckans blogg

Här kommer vinnarna i veckans blogg denna vecka! Och dem bloggar jag valt är dessa 🌟

@Fiddeli Detta är en blogg som jag läser dagligen, Jag gillar verkligen hennes blogg & dessutom så är hon riktigt söt & underbar. In & läs & följ henne! <3

@JohannaKvarnstrom Detta är en ny blogg för mig, jag har faktiskt inte följt eller läst hennes blogg alls länge, men jag gillar hennes blogg, Hon delar med sig av allt möjligt, mycket skönhet & smink, Hon skriver korta & enkla texter vilket jag gillar i en blogg :D Så in & lääääääs!

@cecilija Alltså Cecilias bilder är magiska, hon är så grymt duktig på att fotografera, Jag älskar hennes bilder.. Ni som gillar foton men även annat måste ta er en titt inne hos henne! :)

@ThejaCornelia Sån härlig & skön tjej, Hon bjuder på sig själv, och skriver mycket om hennes vardag, hon har precis flyttat tillbaka till Sverige efter att ha bott i London, så hon visar mycket inredning men även annat.. Underbar tjej in & läs!

@AntoniaK Också en riktigt söt tjej, som just nu är Mammaledig så det bjuds på massor bilder på hennes barn, men även annat, hon skriver bra & jag gillar hennes blogg!

Stort grattis till er fina tjejer! & glöm inte att kika in på deras bloggar!

Det kommer upp en ny veckans blogg tävling om några timmar, och denna gång tänkte jag dra 7 vinnare =) så missa inte att vara med senare! 💋


Gillar