Vinnarna i veckans blogg + en ny Omgång!

Jessica - Jessica är faktiskt en barndomsvän till mig, som jag nyligen fick kontakt med i bloggruppen efter att inte hört något från henne på ca 10-13 år! Så idag tänkte jag tipsa om hennes blogg, hon delar med sig av sin vardag men även mycket annat. In & kika på hennes blogg!

@tessbjork Är en blogg helt i min smak, jag gillar speciellt hennes inlägg där hon tipsar om filmer & serier, hon skriver på ett lätt sätt och har grym uppdatering! :)

@llinathor Är en blogg jag läser ofta, men inte är lika flitig på att kommentera hos, Jag gillar Lina, hon verkar vara en riktigt underbar tjej & underbar mamma

@BesartaK En söt & hur snäll tjej som helst, som alltid kommenterar med så gulliga saker, Hennes blogg har jag inte följt så länge, men är en blogg som jag nu kommer fortsätta följa då den är grymt bra!

@IssiGonzalez En yngre tjej, men gud så gullig hon är, hon brukar skriva så fina saker om mig, verkligen en såååå fin tjej! Glöm inte att in & kolla!

Stort grattis till er alla vinnare, Jag hoppas ni nu går in & läser deras bloggar 😍

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

VILL DU BLI VECKANS BLOGG?

1. Följ mig här på Nouw. ( om du inte bloggar på Nouw hoppa över detta steget)

2. För större chans, följ mig på min Instagram HÄR , ( jag följer er tillbaka) Är inget måste att följa men större chans att vinna! ❌

3. Jag kommer dra 5 vinnare om en vecka, och du kan vara med även om du vunnit tidigare här hos mig!

4. Lycka till!


Gillar