Vinnarna i Veckans blogg + Ny omgång!

Nu är det dags att dra vinnarna i denna veckans blogg tävling!

@fannieidubai En Supersöt tjej som jag har följt ett väldigt bra tag nu, Jag älskar verkligen hennes bilder, hon tar alltid så fina bilder + så skriver hon bra inlägg. Så ni måste absolut in & kolla hennes blogg!

@Readthis Twinie eller ja Mikaela, (jag kallar henne Twinie) Just för att vi är så lika på många sätt. Men iallafall hon är en av vinnarna denna vecka, hon har vunnit här förr, men det gör inget för hennes blogg är grym, det är en av mina favorit bloggar! In & läs hennes underbara blogg!

@emmakmoberg Emma, Alltså den här tjejen är så underbar, hon är alltid så snäll och verkligen en glädjespridare det kan man verkligen läsa av när man läser hennes blogg, + är hon otrolig vacker med! GRYM BLOGG!

@sandraelmersson Sandra, En tjej med ett fint namn till att börja med ;) Nej men en tjej som bloggar mycket om hennes vardag och hennes liv som mamma, jag gillar hennes blogg, hon skriver inte allt för långa texter & brukar bjuda på en hel del bilder! In & kolla!

@Isfeld Rebekka, En blogg som jag inte läser allt för ofta, ( måste bli bättre på att läsa) Men henne har jag följt ett tag och gillar hennes blogg. Den är väldigt varierande vilket jag tycker är bra. Sen är hon duktig på att skriva med!

Stort grattis till er alla, glöm inte att gå in och kolla deras bloggar!

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

VILL DU BLI VECKANS BLOGG?

1. Följ mig här på Nouw om du bloggar här, Annars behöver du inte!

2. För större chans följ mig på Min instagram HÄR ( Jag följer tillbaka)

3. Jag kommer dra 5 vinnare om en vecka!

4. Det spelar ingen roll om du vunnit innan, du kan vara med ändå!

Jag har även ett speciellt inlägg idag där jag även tänkte uppmärksamma dessa underbara tjejer! ✨

@Readthis

@EmmaGrabergs

@Fiddeli

@simonegronqvist

@tantjessa

@blubbandzombie

Dessa tjejer har hjälpt till att bjuda in vänner till blogg gruppen ( BLOGG QUEENS) det är ett gäng underbara tjejer, och jag följer faktiskt alla dessa tjejer redan och läser deras bloggar. Så in och läs ni med ❤

Gillar