Vinnarna i Veckans blogg + NY OMGÅNG!

❤@Missjennifer Jennifer är den första vinnaren jag har valt ut denna vecka, jag vet att jag har skrivit och sådär om henne förut, men var ett tag sedan och kände att de var på tiden att hon fick vinna igen! Jag gillar hennes blogg, hon är öppen och berättar om sin vardag men även annat med. Underbar tjej!

@blubbandzombie Alltså denna tjejs sminkning, Jag typ dör lite hon är så otroligt duktig på smink, och så tar hon så fina bilder! Verkligen en inspirerande blogg, gillar ni mode & smink så mååååste ni kolla hennes blogg!!

@enkarolin Den här vinnaren har jag valt ut för att hon blev nominerad av sin vän @Saraangelicas och jag tyckte det var så otroligt fint att hon nominerade henne så därför valde jag henne, Men har gått in på hennes blogg, och den var riktigt fin!!

@cmatschulski Detta är en ny blogg för mig, har inte följt alls länge, Men jag gillar Christina som person, hon är riktigt trevlig och alltid så snäll och gullig, så absolut en blogg ni måste kolla!

@Zaralinden Den här bloggen har jag inte heller följt så länge, typ två veckor eller så. Men jag gillar bloggen, hon har bra uppdateringar, och tar fina bilder! Supersöt tjej!

Grattis till alla vinnare, gå in och läs deras blogg ! ❤


🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

VILL DU BLI VECKANS BLOGG?

1. Följ mig här på Nouw om du bloggar här, Annars behöver du inte!

2. För större chans följ mig på Min instagram HÄR ( Jag följer tillbaka)

3. Jag kommer dra 5 vinnare om en vecka!

4. Det spelar ingen roll om du vunnit innan, du kan vara med ändå!

Gillar