Vinnarna i Veckans blogg + NY OMGÅNG

@Archeyyy Anna, Det är en blogg jag följt ett tag nu, och som jag gillar. Hon skriver väldigt bra texter & man hittar alltid något intressant att läsa hos henne

@Zahraajami Zahra skriver väldigt mycket om träning & tips kring det, men sen även om hennes vardag, hennes OTROLIGT söta dotter och annat. En så bra blogg!

@HannaJorgens Hanna är superduktig på att fotografera, och har alltid så fina bilder att bjuda på, hon skriver lagom längd på inläggen & hennes blogg är grym helt enkelt!

@mmadeleinee Madeleine En helt ny blogg för mig, det var första gången hon var med i veckans blogg tävling, därav att jag hittade till hennes blogg! En supersöt tjej!!

@idaobergs Ida är en så snäll & underbar tjej! Hennes blogg är en av dem som jag verkligen läser varje dag. Hon har bra inlägg, skriver mycket om träning, men även allt annat också!

@sannanilssonsegna Sanna, Hennes bilder! Alltså wow! dem är så fina, och HON är så sjukt snygg!!! Bilderna hon tar är magiska!

@Sanemro Sandra, En tjej som är väldigt ärlig i sina inlägg, hon skriver vad hon tycker & det tycker jag är så sjukt bra! Hon har en lättläst blogg och intressanta inlägg! Hur snäll & underbar som helst!

Stort grattis till dessa fina tjejer, gå in & läs deras bloggar!

💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎


Vi drar igång en ny Veckans blogg tävling direkt, För att vara med ska du !

1. Om du bloggar på Nouw Följa mig här!

2. Kommentera att du är med!

3. Jag kommer dra 5 vinnare om en vecka!

4. Även om du vunnit tidigare så kan du vara med igen!


Gillar