You

Vet ju att jag har tipsat om denna serie innan, men eftersom att säsong 2 nu har kommit ut, och var HUR bra som helst så måste jag ju bara tipsa om den igen, om det är så att någon har missat!

Serien jag tänker tipsa om heter " You" jag har sätt den på Netflix, vet inte om den finns någon annanstans, men WOW den är så bra, jag brukar ofta tycka att säsonger blir sämre med serier, men säsong 2 var bättre än 1 enligt mitt tycke. Serien har de mesta, kärlek,spänning och drama! Vill inte skriva för mycket för att avslöja. båda säsongerna är GRYMMA!

Handling säsong 2

”När vi senast såg Joe (Penn Badgley) var hans hjärta brustet och när hans exflickvän Candace (Ambyr Childers) plötsligt återvände kom hans förflutna ikapp honom. I säsong två försöker Joe fly från Candace, som är fast besluten att lära honom en läxa. Han lämnar New York och beger sig till Los Angeles”, beskriver Netflix och fortsätter:

”Det sista som Joe förväntar sig är att träffa en ny underbar kvinna, men han lyckas bli förälskad igen – denna gång i en kvinna som heter Love (Victoria Pedretti). Kommer tidigare historier att upprepas? Eller kommer det att vara på riktigt den här gången?”.

( Tagen från nätet )

Gillar